Parkbeheer Bedrijvenpark Gaasperwaard

Feestelijke Oliebollenverkoop voor Het Vergeten Kind!

Beste lezers,

Op donderdag 14 december verwelkomen wij jullie graag op ons terrein aan Dijkleger 21 te Vianen voor een smakelijke en warme bijeenkomst! We organiseren een oliebollen- en warme chocolademelkverkoop, waarbij alle opbrengsten rechtstreeks ten goede komen aan Het Vergeten Kind. 

Waarom meedoen?
Door deel te nemen aan onze actie steun je niet alleen een goed doel, maar kun je ook genieten van heerlijke zelfgemaakte oliebollen en warme chocolademelk. Het is de perfecte gelegenheid om in de feeststemming te komen en tegelijkertijd iets goeds te doen voor kinderen die wat extra liefde en aandacht verdienen.

Locatie:
Dijkleger 21, Vianen 

Tijd:
Donderdag 14 december, van 14:00 tot 17:00 uur

Wat kun je verwachten?

  • Versgebakken oliebollen
  • Verwarmde chocolademelk
  • Een gezellige sfeer
  • En het belangrijkste: jouw steun voor Het Vergeten Kind

Voor bedrijven in de buurt:
We nodigen lokale bedrijven van harte uit om langs te komen en een oliebol (of meer!) te kopen. Jullie bijdrage maakt direct verschil voor kwetsbare kinderen en draagt bij aan een warmere toekomst voor hen. 

Kan je niet langskomen?
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen voor een oliebolletje of een heerlijk warme chocolademelk, dan heb je nog steeds de mogelijkheid om een verschil te maken. Je kunt direct doneren via mijn collectebus voor Het Vergeten Kind:

Collectebus voor Het Vergeten Kind 

Samen maken we het verschil!
Laten we samen deze feestelijke tijd van het jaar delen en iets moois doen voor anderen. We kijken ernaar uit je te zien op 14 december en samen een positieve impact te maken voor Het Vergeten Kind.

Met hartelijke groet,
Avit Group

Alle nieuwsberichten

Ondernemen in het centrum van Nederland