Parkbeheer Bedrijvenpark Gaasperwaard

CVvEG

De Collectieve Vereniging van Eigenaars bedrijventerrein Gaasperwaard (CVvEG) is op initiatief van de gemeente opgericht bij de initiële uitgifte van grond op dit bedrijventerrein. Bij de aankoop van grond wordt de koper verplicht lid van de vereniging.

Doel is het stimuleren van een gezamenlijke aanpak van de buitenruimte om de kwaliteit van het bedrijvenpark in stand te houden of te verbeteren. Dit gebeurt onder andere op het gebied van beheer van de openbare ruimte, veiligheid, mobiliteit en duurzaamheid.

Een net, veilig en duurzaam bedrijvenpark is helaas niet zo vanzelfsprekend, zwerfvuil, criminaliteit en achterstallig onderhoud zorgen ervoor dat terreinen verloederen en ondernemers uiteindelijk wegtrekken.

Door een collectieve en gestructureerde aanpak blijft de werkomgeving op niveau en behoudt vastgoed haar waarde. Als collectief kunnen we de overheid sneller en gerichter aanspreken op haar verantwoordelijkheden en worden sneller resultaten bereikt.

De CVvEG maakt gebruik van een parkmanager op bedrijvenpterrein Gaasperwaard. Het parkmanagement is praktisch georganiseerd met als doel te zorgen voor een representatieve en veilige werkomgeving. Tevens wordt door de saamhorigheid van het collectief gezorgd voor een optimaal ondernemersklimaat.

Ondernemen in het centrum van Nederland