Parkbeheer Bedrijvenpark Gaasperwaard

Open Bedrijvendagen

Op initiatief van Kooijman Autogroep en Faay Vianen B.V is het idee ontstaan om gezamenlijk een Open Bedrijvendag te organiseren op de industrieterreinen Vianen. Het doel van dit evenement is om de lokale gemeenschap de mogelijkheid te bieden een kijkje achter de schermen te nemen bij diverse bedrijven. Tegelijkertijd kunnen we hiermee potentiële werknemers kennis laten maken met de verschillende carrièremogelijkheden die onze regio te bieden heeft.

In het licht van de huidige uitdagingen op de arbeidsmarkt en het feit dat het vinden van nieuw personeel voor velen van ons een behoorlijke puzzel is, hebben we het idee opgevat om gezamenlijk Open Bedrijvendagen te organiseren. Hierbij willen we niet alleen de lokale gemeenschap een kijkje achter de schermen gunnen, maar ook potentiële werknemers de kans bieden om te ontdekken welke interessante carrièremogelijkheden er allemaal zijn.

De Open Bedrijven dagen Vianen zijn van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april 2024.

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de volgende bedrijven al hebben toegezegd deel te nemen aan dit initiatief; naast Kooijman Autogroep en Faay Vianen B.V. ook Van der Spek Vianen B.V., Van Duuren Districenters, Dekker Hout Groep B.V. en Miele Nederland! De Gemeente Vijfheerenlanden en de BIZ Bedrijventerreinen Vianen steunen dit initiatief.

Graag horen wij of u geïnteresseerd bent in deelname aan dit initiatief. Uw positieve bijdrage zal niet alleen het succes van het evenement vergroten, maar ook bijdragen aan het versterken van de banden binnen de lokale gemeenschap en het aantrekken van nieuw talent

Aanmelden bedrijven


 

Ondernemen in het centrum van Nederland